Tekmovanja mladih

V soboto, 14. maja je v Lučah potekala orientacija mladih gasilcev na ravni Gasilske zveze Grosuplje. Tekmovanja se je udeležilo skupaj 46 "trojk" v vseh 6 kategorijah (pionirji, pionirke, mladinci, mladinke, pripravniki in pripravnice).

 

Iz PGD Zagradec so se tekmovanja udeležile 3 ekipe: 

- Pionirji (Andreja, Hana in Anže) so se uvrstili na 10. mesto med 20 ekipami.

- Pionirke (Manca, Zoja in Tija) so bile 4. med 6 ekipami.

- Mladinci (Žiga, Maj in David) so bili 3. med 14. ekipami.  

Glede na to da smo imeli v zadnjih tednih veliko dela s pripravami na naše praznovanje, so rezultati solidni. Zato čestitamo za pogum in nastop tako ekipam kot mentorjem!

 

Vodstvo PGD Zagradec pri Grosupljem

Preberite več: ...

V soboto, 19. 9. 2015 so se naši mladinci na DRŽAVNI GASILSKI ORIENTACIJI V DOLAH pri LITIJI uvrstili med 35 ekipami na 6. mesto, kar je IZREDEN USPEH ZA NAŠE DRUŠTVO. 

Preberite več: ...

V soboto, 13. 6. 2015 sta se regijskega tekmovanja v orientaciji, ki je potekalo v Stični, udeležili dve ekipi PGD Zagradec. Ekipa mladincev v zasedbi Jošt Duša, Žiga Duša in Maj Ferjan je premagala vso konkurenco in s tem osvojila prvo mesto v regiji. Prvo mesto jim prinaša tudi udeležbo na državnem prvenstvu, ki bo potekalo 19. 9. 2015 v Litiji. Druga ekipa, katero so sestavljale Petra Hostnik, Simona Kastelec in Tina Oven, je v kategoriji gasilk pripravnic zasedla 4. mesto.

V soboto, 6.6.2015 je na Velki Ilovi Gori potekalo tekmovanje za mlade gasilce v disciplini gasilska orientacija. Tekmovanja sta se udeležili tudi dve ekipi Prostovoljnega gasilskega društva Zagradec pri Grosupljem in se izkazali z odličnima rezultatoma.

S5 Box